OSTOTOIMEKSIANNOLLA UNELMAT TODEKSI

OSTOTOIMEKSIANTO

Asunnon etsinnän haasteena on, että moni kohde näyttää paperilla ihastuttavalta, mutta ei käytännössä vastaakaan toiveita. Sen sijaan, että kiertäisit kuukausikaupalla metsästämässä unelma-asuntoasi, kerro meille mitä asunnoltasi haluat ja saatat saada pian avaimet unelmakotiisi.

Koska katsomme asuntoja ammattilaisen silmin, osaamme valita nähtäväksesi asuntoja, jotka vähintäänkin täyttävät kriteerisi. Markkinoilla olevien asuntojen lisäksi myymme useiden yhteistyökumppaneidemme kohteita yksinoikeudella. Kun tiedämme mitä etsit, voi uusi kotisi löytyä myös tulevien uudiskohteiden joukosta.

Tutustu tarkkaan asunnon remontteihin

Kiinnostavan kohteen löydyttyä on tärkeää tutustua tarkasti taloyhtiön kuntoon ja tutkia, ettei suunnitteilla ole yllättäviä remontteja tai muita investointeja. Käymme läpi taloyhtiön paperit puolestasi ja varmistamme samalla, että saat kohteesta kaikki tarvittavat tiedot.

Ostotoimeksiannon myötä huolehdimme siitä, että saat oikeaa tietoa taloyhtiön remonteista ja niihin liittyvistä suunnitelmista myös silloin kun asunnon myyjä on yksityinen henkilö.