UUDISKOHTEET

UUDISKOHDE-MYYNTI
Tiedämme tarkasti mitä tämän päivän asunnonostajat haluavat asunnon varustuksen ja sisustusratkaisujen osalta. Selvitämme yhteistyössä rakentajien kanssa mitkä ovat juuri tällä hetkellä vallitsevat sisustuksen trendit sekä sen minkä tyyliset ja minkä kokoiset kodit kiinnostavat milläkin alueella eniten. Aiempien projektien perusteella osaamme kertoa sen kohderyhmän jolle asunto kannattaa suunnitella ja mitkä olisivat asunnon myyntivaltit juuri kyseiselle ostajakunnalle. Tarjoamme rakentajille tarkan hinnoittelun, ammattitaidon ja osaamisen, josta saa selkeää kilpailuetua.

Me autamme yhteistyökumppaneitamme löytämään heidän projekteilleen sopivat rakennuspaikat vuodesta toiseen. Kaiken kokoiset tontit koko pääkaupunkiseudun alueella löytävät ostajan kauttamme. Autamme rakentajia pääsemään käsiksi parhaisiin mahdollisiin rakennushankkeisiin – kaikki lähtee liikkeelle tontista.

Uudiskohteita markkinoidaan jo ennen kuin niiden rakentaminen on aloitettu. Joskus ostajilla on vaikeuksia hahmottaa paperilla myytäviä asuntoja. Onneksi ennakkomarkkinoinnissa on nykyään monia tapoja esitellä uudiskohteita.  Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan 3D-esittelyyn, joka on yksi uusimmista tavoista hahmottaa ja tutustua myytäviin kohteisiin.

Haluan tietoja SKY LKV:n uudiskohteista!

    Asunnon kokoluokka
    (m2) - (m2)

    Haluan vastaanottaa uutisia SKY LKV:n uusista projekteista liittyen uudiskohteisiin ja asuntoasioihin.

    Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteemme