Aino Saavalainen

Trainee

aino@skylkv.fi
p. 040 964 2314

Olen kiinteistönvälitysalan aktiivinen opiskelija. Monet innostavat kokemukset myyntityöstä saivat myös minut mukaan kiinteistönvälitykseen, myyntialojen kuningatarlajiin. Palvelen kodin ostajat ja myyjät hyvin, asiakkaina he ovat molemmat minulle tärkeitä.

Uuden sukupolven myyntiedustajana olen sosiaalisen median käytössä hyvä – ja siitä hyötyvät myös asiakkaani! Puhuttelen nuoria ostajia sekä myyjiä, perinteisten myyntikanavien käyttäjien lisäksi. Tunnen trendit ja valjastan ne asiakkaideni hyödyksi laadukkaalla sekä tyylikkäällä otteella.

Laajan ja monipuolisen työkokemukseni ansiosta kohtaan asiakkaat aidosti ja ystävällisesti. Työkokemukseni hoitotyössä koulutettuna hierojana tuo asiakaspalveluuni huolehtivaa otetta sekä ymmärrystä ihmisenä olemisesta. Työkokemus ratsastusvalmentajana on auttanut minua kohtaamaan eri ikäisiä asiakkaita, sekä suhtautumaan valmentajamaisesti myyntiprosesseihin. Olen työskennellyt myös kaupan alan esihenkilönä vastuullani tiimi, myyntituloksen kasvattaminen ja lankojen käsissä pitäminen. Esimiestyö on tuonut työhöni vankkaa ongelmanratkaisutaitoa ja isojen kokonaisuuksien hallintaa.

Kaikki aikaisemmat kokemukset ovat valmentaneet minua kohti menestystä unelma-ammatissani välittäjänä. Kouluttaudun välitysalan parhaiden opissa ja tavoitteeni on suorittaa LKV-koe vuoden 2024 alussa. Siihen asti palveluihini sisältyy Mikan ja Marin rautainen tiimityö.