Mari Saavalainen

Kodin merkitys on monille tärkeä ja henkilökohtainen – kodinvaihto koskettaa tunteita. Sen vuoksi myös välittäjän merkitys korostuu. Omistaudun työlleni täydellä sydämellä ja tahdon asiakassuhteissani välittää niin luottamusta kuin molemminpuolista tyytyväisyyttä asuntokaupan alusta loppuun. Minulla on korkea työmoraali ja omaan hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostan avoimuutta ja toimin vastuullisesti.

Sisustussuunnittelijan koulutustaustani ja työvuosieni tuomien kokemusten ansiosta minulla on silmää kertoa asunnosta yksityiskohtaisempiakin asioita, sekä antaa vinkkejä mahdollisiin muutostöihin uuden asukkaan tarpeita ajatellen. On tärkeää saada asiakas näkemään tila toiminnoiltaan ja tyyliltään sopivana juuri hänen omaksi kodikseen.

Kymmenien vuosien kokemus myyntityöstä ja rakennusalalta on kasvattanut ammattitaitoani välittäjänä ja se mahdollistaa kauppojen onnistumiset myös haastavimmissakin myyntikohteissa.

Kun ajatuksissasi on oman kotisi myynti, soita tai lähetä viesti minulle! Olen luottamuksesi arvoinen kiinteistönvälitysalan ammattilainen!