Mari Saavalainen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV

mari@skylkv.fi
p. 050 411 8770

Omistaudun työlleni täydellä sydämellä. Tahdon tuoda asiakassuhteisiini luottamusta sekä molemminpuolista tyytyväisyyttä asuntokaupan jokaisessa vaiheessa. Kodin merkitys on tärkeä ja henkilökohtainen. Kodinvaihto koskettaa tunteita, ja sen vuoksi myös välittäjän merkitys korostuu. Minulla on korkea työmoraali ja hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostan avoimuutta ja toimin vastuullisesti.

Työvuosieni tuoman kokemuksen ja sisustussuunnittelijan koulutustaustani ansiosta minulla on silmää kertoa asunnosta yksityiskohtaisempiakin asioita, sekä antaa vinkkejä mahdollisiin muutostöihin uuden asukkaan tarpeita ajatellen. On tärkeää saada asiakas näkemään tila toiminnoiltaan ja tyyliltään sopivana juuri hänelle.

Työni on minulle merkityksellistä. Monet asiakassuhteistani ovat jääneet elämään ja johtaneet uudelleen kontaktointiin, kun on jälleen ollut asuntokauppojen aika. Ilahduttava jälleenkohtaaminen kertoo jatkumosta, tyytyväisistä asiakkaista ja työssäni onnistumisesta.

Kun ajatuksissasi on oman kotisi myynti, ole yhteydessä minuun! Olen luottamuksesi arvoinen kiinteistönvälitysalan ammattilainen!

Asiakaspalautteitani!

”Olen enemmän kuin tyytyväinen koko prosessiin asuntoni myynnin kanssa. Marin toiminta oli todella tehokasta ja asuntoni myytiin 24 tunnissa. 🙂 Suosittelen Maria kaikille tuttavilleni tästä eteenpäin.”

”Mari oli loistava! Suosittelen jatkossa Maria kaikille tuttavilleni! Täyden kympin suoritus!”

”Mari hoiti homman taas kerran (olisiko ollut neljäs asunto) aivan loistavasti! Asunto myytiin muutamassa päivässä yli pyyntihinnan. Kaikki sujui mallikkaasti prosessin joka vaiheessa.”

”Päällimmäisenä asuntokaupasta jäi hyvä fiilis! Kaikki sujui hyvin ja eteni nopeasti. Mari oli koko aika tavoitettavissa ja vastasi kaikkiin kysymyksiini nopeasti, jota arvostan kovasti. Kaiken kaikkiaan superhyvä!!”

”Välittäjä oli tavallinen ihminen jonka kanssa asioiminen oli helppoa ja luonnollista. Hän hoiti tiedottamisen aina nopeasti ja jämptisti.”

”Marin kanssa asiat hoituivat helposti ja nopeasti. Hänen olemuksena herättää luottamusta ja hänen toimintansa on luottamuksen arvoista.”

”Olen todella tyytyväinen Mariin. Hän oli erittäin miellyttävä ja ammattimainen. Hän oli myös erittäin luotettava ja piti hyvin yhteyttä koko prosessin ajan. Kaikki hoitui sovitusti ja ajallaan.”

”Mari oli erittäin asiantunteva, kohtelias ja tehokas. Hän hoiti asuntomme myynnin esimerkillisesti. Meille jäi todella hyvä kuva Marista ja voimme suositella häntä asuntomyynnin lisäksi ostotoimeksiantoihin.”

”Mari teki minkä lupasi, ja vielä nopeammin kuin osasin odottaa! Täyden kympin välittäjä – miellyttävä, luotettava sekä asiansa osaava.”

”Kiva, ymmärtäväinen sekä auttavainen välittäjä meillä. Olihan tuo jo toinen kerta kun valitsimme hänet, joten saatiin miellyttävää, ja supernopeaa palvelua. Vaikka esittelykertoja oli kaksi, voimme sanoa, että myynti sujui loppuun jo ensi näytöllä. Hän siis hoiti asiakaspalvelun viimeistellen hyvin loppuun saakka erinomaisesti. Yleiskuva oli että hienoa, kymmenen PLUS!”

”Tyttären suosituksesta sain tietoa kyseisestä välittäjästä (Mari Saavalainen); hänestä sain itse vastuuntuntoisen työtä pelkäämättömän kuvan, joka jaksoi ensimmäisen tarjouksen tultua jatkamaan ensimmäiseen näyttöön saakka, niin että kaikki kolmekymmentä katsojaa saivat tilaisuuden osallistua ja esittää oman tarjouksensa. Hän sai nostettua omalla persoonallaan asunnon kauppahintaa ja sai yhden ostajan kolmesta lopulta lyömään lukkoon kaupat. Sen enempää en vaadi koska jo mahdollinen paras suoritus on saavutettu. Olen vakuuttunut että sama myyjä saa minun yhdessä mieheni kanssa omistaman rivitalohuoneiston Paloheinässä myytyä. Tähän palaamme ensi vuoden puolella.”

”Yritimme myydä asuntoamme 4 kk tuloksetta, emme saaneet ainuttakaan tarjousta. Otimme siis yhteyttä Mariin josta oli jo aikaisemmin hyviä kokemuksia. Mari osasi kertoa asuntomarkkinatilanteesta ja hintapyynnöistä, esittelyistä ym. aivan erilailla kuin edellinen välittäjä. Mari laittoi homman nopeasti käyntiin kun sopimus oli tehty, kuvat torstaina, esite valmis perjantaina ja kohde heti myyntiin. Myös yhteydenpito todella nopeaa kokoajan. Sunnuntaina ja maanantaina oli yksityisesittelyjä ja maanantaina saimme hyvän tarjouksen jonka hyväksyimme. Uskomatonta supernopeaa ja ammattitaitoista toimintaa 4 päivässä! Mari saa myydä varmasti seuraavankin asuntomme kun se tulee ajankohtaiseksi sekä suosittelemme häntä kaikille jotka haluaa tehokkaan, ammattitaitoisen ja mukavan välittäjän.”