Mika Saavalainen

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, FM

mika@skylkv.fi
p. 044 0303 557

Minulla on lähes 30 vuoden kokemus välitystyöstä, talomyynnistä ja rakentamisesta. Tyytyväisten asiakkaiden määrä on kasvattanut myyntiäni ja minut on usein palkittu myyntituloksistani.

Rakentajat ja tonttien myyjät kääntyvät puoleeni etsiessään asiantuntemusta myyntityöhön. Olen kirjoittanut kirjan ”Kiinteistönvälittäjän Menestyksen Salaisuudet” ja halunnut näin jakaa osaamistani myös alalle aikoville. Koulutan alalle uusia välittäjiä ja usein kokeneetkin välittäjät kysyvät minulta neuvoa.

Vuodesta 2017 asti olen toiminut asiantuntijaluennoitsijana alalle pyrkiville ja ammattitaitoaan kasvattaville välittäjille.

Kun haluat tietää kuinka asunnostasi saa parhaan hinnan, mietitään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu.

Lainaus kirjasta:
Kiinteistönvälitys on myyntiala. Mitä kiinteistönvälittäjä sitten myy? Asunto-osakkeita ja kiinteistöjä, lienee yleisin vastaus. Tämä on vain osaksi totta, sillä ensisijaisesti välittäjä myy palveluaan, jonka lopputuloksena on asuntokauppa, ja asunnon omistaja taas myy asuntoa. Välittäjä tuo palvelunsa kautta asunnon myyjälle lisäarvoa, josta asunnon omistaja mielellään maksaa.
Kiinteistönvälittäjän menestyksen salaisuudet on opas työtapoihin ja asenteisiin, jotka saavat lukijansa menestymään kiinteistönvälittäjänä ja ylittämään itsensä yhä uudelleen sekä inhimillisillä että rahallisilla mittareilla mitattuna.
Kirja sisältää runsaasti käytännön ohjeita, toimintatapoja ja ajatusmalleja, jotka kirjoittaja on omassa työssään kokenut hyviksi ja toimiviksi.
Kapuaminen huipulle ei ole helppoa. Silti jokaisen kiinteistönvälittäjän tulisi kirjoittajan mielestä sinne pyrkiä. Jos olet aloittanut kiipeämisen vuorelle, eikö tuntuisi kummalliselta jäädä puoliväliin? Aloita oma matkasi huipulle jo tänään.

Asiakaspalautteitani:

”Pyysin ehdotuksen kolmelta asuntovälittäjältä. Mika Saavalainen oli ainoa, joka oli tehnyt kunnollisen pohjatyön ennen tapaamistamme. Kun vaikutelma oli lisäksi luotettava, valinta oli helppo.”

”Välittäjä oli pätevä, ripeä ja hyväkäytöksinen ja myyntitapahtuma oli asiakkaalle odotettua huomattavasti helpompi.”

”Mika on tonttikaupoissa omaa luokkaansa, hyvät verkostot ja luovia ehdotuksia, kiitos!”

”Mika Saavalainen on täyden kympin arvoinen, kaikki on sujunut täydellisesti ja Mika on auttanut, pitänyt koko ajantasalla missä mennään. Voin suositella häntä kaikille tutuille, jotka mahdollisesti suunnittelevat asuntokauppoja.”

”Ensivaikutelma välittäjästä oli asiantunteva ja luotettava. Aikataulu piti ja asuntokaupasta jäi kokonaisuutena tunne hyvin hoidetusta toimeksiannosta. Kiitos Mika Saavalaiselle!”

”Lähetettyäni yhteydenottopyynnön sain nopeasti tiedot kohteesta ja näyttö järjestyi nopealla aikataululla. Olin tyytyväinen myyjän aktiivisuuteen koko ostoprosessin ajan yhteydenotosta kauppatapahtumaan.”

”Mika oli tehokas ja piti minut ajantasalla koko ajan tapahtumista. Aina kohtelias ja vastasi kyselyihin nopeasti. Koko prosessi oli loistava ja kaupat tuli tehtyä ennätys ajassa.”

”Erittäin tyytyväinen Mikan palveluun! Nopeaa ja sujuvaa yhteistyötä ja asioiden hoitamista. Voin suositella ja käyttää itse jatkossakin.”

”Kyseessä oli tontti- sekä kiinteistökauppa ja ilman oikean välittäjän asiantuntemusta sitä olisi ollut mahdotonta esim. itse myydä. Välittäjän tuntemus rakentamisesta, tonttikaupoista (talo rs-kohde) ja saneerauskohteista merkitsivät erittäin paljon kun valittiin välittäjää. Kaikki sujuikin erinomaisesti.”

”Välittäjä oli erittäin asiallinen ja asiantunteva sekä ystävällinen. Hän tiesi kohteesta riittävästi ja toimitti tarvittavat asiakirjat ja opasti ehdollisen tarjouksen tekemisessä. Välittäjä oli jopa niin hyvä, että hän myi ostamamme kohteen ohella oman vanhan asuntomme.”

”Välittäjästä syntyi asiantunteva vaikutelma ja pyytämäni yksityisnäyttö onnistui ilman mitään ongelmia. Välittäjä osasi ammattitaidolla hoitaa tilanteen jossa asunnonomistaja kuoli ja kaupat tehtiinkin kuolinpesän kanssa. Pääsimme toivotulla aikataululla huoneistoon mittaamaan keittiön tulevaa keittiön remonttia varten. Oikein hyvä paketti kokonaisuudessaan, peukku ja kiitti!”